Započela prljava kampanja u Slavonskom Brodu! Duspara diže plakate od kojih svaki košta 10 tisuća kuna. Je li ih platio iz gradskog proračuna?

SLAVONSKI BROD – Ovih dana svjedoci smo prljave nekorektne političke kampanje u obliku jumbo plakata na brodskim ulicama koji nemalo vrijeđaju i omalovažavaju političke takmace u predstojećim lokalnim izborima. U konkretnom slučaja atack je na Dragana Jelića, kandidata za gradonačelnika Slavonskog Broda.

U jednom “Dusparinom” lokalnom mediju, koji grčevito pokušava “prati” grijehe gradonačelnika, te redovno promiče lik i djelo sadašnjeg gradonačelnika, a po ovoj temi stoji izjava Duspare – Niti sam osmislio, niti naručio niti platio postavljanje tog panoa mada je, očito, to učinio netko od mojih simpatizera držeći kako mi time pomaže -. Istina je! Plakat nije Duspara osmislio, je li naručio to je upitno, platio također nije, ali sasvim sigurno je netko njemu već blizak, misleći na nekoliko poduzeća koja odrađuju 90% poslova za grad Slavonski Brod.

Nadalje, misao vodilja može nam biti situacija od prije nekoliko dana kada smo pisali kako je grad dao na korištenje kuću samohranoj majci osmero djece, kuća koja nema apsolutno nikakve uvjete za živjeti, čak niti za beskućnike ne bi mogla poslužiti. Pa su odmah nakon naše reakcije ekipa koju je predvodio pročelnik Damir Klaić pohrlili u kuću dati se na raspolaganje u pomoći obnove kuće. Da bi odmah nakon toga Klaić predložio samohranoj majci osmero djece da bi ga sad malo mogla i javno pohvaliti – SRAMOTA. Za kuću koja je u takvom stanju također Duspara nije znao, ako nije, onda ne radi svoj posao kako treba!?

Duspara također nije znao da pogoduje svojoj djeci za dobivanje gradskog zemljišta za gradnju kuće, znao je, zakonski je sve, ali duboko nemoralno. Momak s 20-tak godina uspio je kupiti stan u Osijeku, isti je dao ocu Mirku Duspari da bi mu otac mogao pripomoći da dobije gradsko zemljište. Koliko je moralno bilo primiti stan od sina da bi isti dobio gradsko zemljište? Neka građani sami zaključe.

Nadalje, ono što smo pisali danas (jutros) nakaradno asfaltiranje nogostupa u Velebitskoj ulici, nogostup koji se postavlja preko travnate površine bez ikakve pripreme. Ovim putem opetovano zamoljavamo Brođane da odu u Velebitsku ulicu i sami se uvjere nekom broju Svjetskog čuda kako se kod nas maestralno prije lokalnih izbora grade nogostupi – SRAMOTA.

Nije na odmet postaviti pitanje svima nama. Koliko je zahtjeva mladih obitelji odbijeno za dodjelu u zakup gradskog zemljišta jer nisu imali nikoga da im založi. Odnosno koliko je njih dobilo zemljište a kredit nisu jer se banka nije upisala na zemljište jer nije sklopljen ugovor s gradom.

Sve ti Duspara nije znao, pa što onda zna!? Što radi?

Komentiraj

Najnovije