snimka zaslona (mreža tv) Ivica Janković

(VIDEO) ANTE PRKAČIN o kandidaturi Ivana Dešića Deše za gradonačelnika Slavonskog Broda

Ante Prkačin na slikovit je način dočarao životnu sliku Ivana Dešića Deše, koji je u mladosti napravio greške, ali nema čovjeka koji kroz život nije nekad pogriješio. Kako i sam Dešić zna reći “Nema sveca bez prošlosti niti grešnika bez budućnosti”.

Zar ne bi bilo ljudski svakome dati drugu šansu u životu?

Ante prkačin je svojim videom dočarao karakter Ivana Dešića koji je neupitan, to je dečko koji pruži ruku, pogleda u oči, i ono što obeća to i napravi bez izgovora i pogovora. Taj momak mnogo je više od svih moralniji i hrabriji, također ima srce i empatiju za svakog građanina Slavonskog Broda

Tako će i Ivan Dešić Deša pružiti ruku svim građanima Slavonskog Broda, obećati da će se potruditi i dati cijelog sebe za ovaj grad, obećanje će i ispuniti. Naravno uz pomoć svih nas građana, te ovaj grad usidriti i dovesti u mirnu luku, luku prospreritena i ekonomskog procvata.

– Kao budući gradonačelnik posebno ću svoju pažnju posvetiti mlađim naraštajima, posebice u sportu i svim ostalim aktivnostima, prokomentirao je Ivan Dešić Deša za naš medij.

Izjavu Ante Prkačina o Dešićevoj kandidaturi za gradonačelnika Slavonskog Broda možete pogledati u priloženom videu od 18-e minute.

/Ivica J./

Najnovije