Antonija Iličić (HDS)

Upoznajte demokršćanku, nositeljicu liste za gradsko vijeće Slavonskog Broda i kandidatkinju na listi za županijsku skupštinu Brodsko posavske županije

SLAVONSKI BROD – Stranka HDS (Hrvatska demokršćanska stranka) malo je poznata na našim prostorima, ali koja ipak djeluje godinama. Stranka čestitih ljudi, konzervativnih manira, koja gaji kršćanske i obiteljske vrijednosti svojim djelovanjem.

Predstojeće nam lokalne izbore naredne nedjelje izlazi sa svojom listom za gradsko vijeće, i županijsku skupštinu. Svakako je vrijedna spomena, i medijskog predstavljanja. I svakako na svojoj izbornoj listi nosi ljude koji su vrijedni glasa i koji bi svojim djelovanjem u Gradskom vijeću pridonijeli boljitku našeg društva. Treba li mladim i “nepoznatim” političarima dati priliku? Svakako!

Predstavljamo vam nositeljicu liste za Gradsko vijeće Antoniju Iličić:

– Zovem se Antonija Iličić i po zanimanju sam ekonomistica. Bavim se i grafičkim i web dizajnom te sam vanredna studentica prava na Osječkom pravnom fakultetu, trenutno radim u zaštitarskoj branši 11 godina.

U Hrvatskoj demokršćanskoj stranci sam od njenog osnivanja u SL Brodu i obnašam dužnost tajnice ogranka Sl. Brod, i dužnost tajnice Hrvatsko demokršćanske stranke Podružnice Brodsko – posavske županije.

Nositeljica sam liste za gradsko vijeće grada Slavonskog Broda te kandidatkinja na listi za županijsku skupštinu BPŽ

Ukoliko dobijem podršku birača te dovoljan broj Vaših glasova, svojim ulaskom u gradsko vijeće zauzimat ću se za sljedeće:

– bolje životne uvijete za čovjeka i obitelj te za povratak mladih u Slavonski Brod jer nam trebaju sposobni ljudi a ne podobni

Kroz sve županijske Podružnice i kroz sve ogranke, pa tako i u ogranku grada Slavonskog Broda, HDS promiče čovjeka i obitelj: čovjeka kao smisao i cilj, kao najveću vrijednost.

A obitelj je osnovna društva. Za nas demokršćane ona predstavlja najznačajniju prirodnu i društvenu osnovu. Zato je i naš slogan „Za čovjeka i obitelj“.

Naš je stav da obitelj mora biti zdrava, zaštićena od svih nasrtaja na nju, djeca trebaju odrastati uz oba biološka roditelja – majku i oca, uz njegovanje kršćanskog obiteljskog načina života i nikako uz razdvojenost roditelja.

Demokršćani se zalažu za uvođenje pravednosti i kršćanskog milosrđa u sve pore društvenog sloja ,za zaštitu života od začeća do prirodne smrti.

Nadalje zalažem se za :

– za čisti zrak – ekološki čisti grad, zelenu industriju

– Za veću povezanost sela i grada u smislu gospodarstva i poljoprivrede da na našim policama u trgovačkim centrima ima što više hrvatskog proizvoda a ne uvoznog.

– Zalažem se za zaštitu poduzetnika od suvišnih nameta , te za stvaranje uvjeta za rasterećenje gospodarstva.

– Zalažem se za zaštitu životinja i dajem punu podršku akciji „ Za Hrvatsku bez pasa na lancu“.

Naš plan sačinjen je iz demokršćanskih načela koja krase nas demokršćane .

Poštovani birači i biračice ako se prepoznali u demokršćanskim načelima i vjerujete u bolju budućnost našeg grada zaokružite za gradsko vijeće br. 4 ,a mi vam obećavamo da vas nećemo iznevjeriti.

/I.J./

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.