pixabay

STARI PERKOVCI – Nakon što je primila cjepivo, žena je pala te preminula

STARI PERKOVCI – Nakon što je tijekom prijepodneva primila cjepivo 88-godišnja žena pala je te na licu mjesta preminula. Dogodilo se to u Starim Perkovcima na području Brodsko-posavske županije. Da se nemili događaj zbio za SBplus potvrdili su i u Zavodu za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije.

– O cijelom slučaju obaviješteno je Povjerenstvo Ministarstva zdravstva kao i Zavod za javno zdravstvo te HAMED. Ono što u ovom trenutku mogu reći je da će u ovom slučaju biti provedena istraga o čijim će rezultatima javnost pravodobno biti informirana – za SBplus kazao je ravnatelj brodsko-posavskog Zavoda za javno zdravstvo dr. Ante Cvitković.

Kako neslužbeno doznajemo ženu je u prisustvu medicinske sestre cijepia liječnica obiteljske medicine. Navodno je riječ o cijepivu Astrazeneca. Inače do sada na području Brodsko-posavske županije nije bilo negativnih reakcija na cijepljenje, osim jednog slučaja alergijske reakcije s blažim simptomima. Je li u slučaju preminule žene krivo cjepivo ili nešto drugo pokazat će istraga koja će biti provedena, ali ostaje činjenica da je nakon što je primila dozu cjepiva pala te umrla, piše SBplus.

Komentiraj

Najnovije