SLAVONSKI BROD - Snaga Slavonije i Baranje

SLAVONSKI BROD – Na čelu s Matom Klarićem SiB će biračima ponuditi program koji će značajno utjecati na gospodarske procese koji su u stagniranju

SLAVONSKI BROD – Jučer 21. veljače 2021. godine u dvorani doma HVIDR-e održana Osnivačka skupština političke stranke SNAGA SLAVONIJE I BARANJE za ogranak Brodsko-posavske županije.

Tom prilikom, sukladno Statutu, Poslovniku i drugim pozitivnim aktima, izabrani su predsjednik ogranka za Brodsko posavsku županiju Mato Klarić, zamjenik predsjednika Zdravko Ljubas te podpredsjednik Josip Čivić. Izabrani članovi predsjedništva su Marijana Opačak Orešković, Alen Štefančić,

Mato Užarević i Željko Rosandić, a za tajnika je izabrana Vesna Markovac. Nakon konstituiranja, održan je radni sastanak predsjedništva gdje su donesene odluke i zaključci da će stranka vršiti intenzivne pripreme za Lokalne izbore 2021. Biračima će ponuditi svoj Program kojim namjerava značajno utjecati na gospodarske i druge procese jer oni u našem gradu stagniraju.

Program je regionalni, neopterećen ideologijama i svađama te ne podržava nikakve podjele koje su leglo destrukcije. Slijedom rečenog, jednoglasno je prihvaćena strategija priprema za kampanju te odlučnost da na lokalne izbore SNAGA SLAVONIJE I BARANJE izlazi samostalnim programom i samostalnim listama, kako u županiji i gradu, tako i u većini općina. Naravno da razmatramo i razgovaramo o mogućoj kandidaturi za izvršnu dužnost u našem gradu.

Najnovije