SLAVONSKI BROD – Kad treba nekoga kuditi tu smo, kad treba nekoga pohvaliti također smo objektivni. U ovom slučaju pohvaljujemo brodsku gradsku upravu

SLAVONSKI BROD – Da stanari brodske ulice Vjekoslava Bacha desetljećima čekaju rekonstrukciju svoje ulice to je činjenica, da su se naslušali kojekakvih obećanja o rekonstrukciji ulice (kolnika) također je činjenica.

Naime, nakon pisanja o Brodske stvarnosti o problemima stanara brodske ulice Vjekoslava Bacha u vidu lošeg i istrošenog kolnika, poslali smo upit mjerodavnom odjelu u gradskoj upravi. Ubrzo je uslijedio i odgovor, ulica koja nije u planu za cjelovitu rekonstrukciju, kroz naredne tjedne će se adekvatno sanirati potvrđuju iz gradske uprave. U ovom slučaju gradska uprava je poslušala glas građana, i na tome ih pohvaljujemo. Ovaj slučaj nije bio tjeranje maka na konac između medija i gradske uprave, već jednostavno medija u službi građana, u kojem je slučaju gradska uprava korektno reagirala, njihovo reagiranje nećemo prepisati predstojećim lokalnim izborima, niti dodvoravanje biračima, već razumnoj odluci koja je trebala biti onakva kako je i bila.

Skorašnja sanacija zaista lošeg stanja kolnika u ulici Vjekoslava Bacha, učinit će se na zadovoljstvo samih stanara ulice, tako i na zadovoljstvo svih građana koji koriste kolnik ulice.

Komentiraj

Najnovije