SLAVONSKI BROD – Bračni par Slavica i Mijo osuđeni za ubojstvo Zorice Fadljević: Dobili 9 i 12 godina zatvora

Osuđeni bračni par nije priznao djelo, kao ni gdje je tijelo Zorice, no Županijsko državno odvjetništvo smatralo je da postoji dovoljno dokaza.

račni par iz Šumeće Slavica (62) i Mijo (64) Karamazan nepravomoćno su osuđeni za ubojstvo Zorice Fadljević iz Sibinja kod Slaovnskog, iako njeno tijelo od 2019. godine nije pronađeno.

Slavica Karamazan osuđena je na devet godina zatvora, dok je Mijo Kamarazan osuđen na 12 godina zatvora, prenosi 24 sata.

Podsjetimo, nestala Zorica posljednji je put viđena 8. studenog 2019. godine oko 17 sati, kada se trebala naći s poznanicom kod bolnice u Slavonskom Brodu. Pet dana nakon uhićen je bračni par zbog sakupljenih dokaza te su u pritvoru proveli šest mjeseci.

Osuđeni bračni par nije priznao djelo, kao ni gdje je tijelo Zorice, no Županijsko državno odvjetništvo smatralo je da postoji dovoljno dokaza kojima se može potvrditi da su ubili ženu i sakrili njeno tijelo.

Ispitano je nekoliko svjedoka, a liječnica požeške bolnice Sabina Cviljević, koja je bila dežurna kada su osuđenu Slavicu doveli iz istražnog zatvora zbog pokušaja samoubojstva, kazala je kako je bila jako nervozna.

– On ju je ubio, krvi je bilo posvuda, oprali smo krv sanitarom, vikala je. Gospođa je bila vidno rastrojena i morali smo joj dati sedativ da se umiri i zaspe, kazala je tada Cviljević.

Pravosudni policajac koji je bio dežuran na dan kada su priveli Miju također je svjedočio.

– Privedeni (Mijo, op.a.) rekao je napravio sam što sam napravio i želim da me odvedete u županijsko Državno odvjetništvo u Slavonski Brod, kazao je.

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.