Pobjegao s mjesta prometne nesreće, no ubrzo je uhvaćen

Policijski službenici su vozača ubrzo pronašli i zaustavili, kojom prilikom su utvrdili da je pod utjecajem alkohola (2,43 promila).
Foto: Ilustracija
U Okučanima, u Ulici kralja Tomislava, jučer (25. veljače), u 15.55 sati, dogodila se prometna nesreća, u kojoj je sudjelovao vozač s 2,43 promila alkohola u organizmu, a u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.
Naime, policijski službenici Policijske postaje Okučani, utvrdili su da je 57-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom zbog ne držanja strane kretanja prešao rub kolnika, te prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio bicikla koji je uz sami rub kolnika držala 34-godišnjakinja. Vozač je potom napustio mjesto događaja ne popunivši i potpisavši Europsko izviješće, niti je razmijenio osobne podatke i podatke o vozilu sa 34-godišnjakinjom.
Policijski službenici su ga ubrzo pronašli i zaustavili, kojom prilikom su utvrdili da je pod utjecajem alkohola (2,43 promila). Također nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom, te kod sebe nije imao vozačku dozvolu. Policijski službenici su alkoholiziranog 57-godišnjaka isključili iz prometa te zadržali u policiji na otriježnjenju. Također su ga pregledali zdravstveni djelatnici, kojom prilikom je utvrđeno da je sposoban za daljnji postupak i zadržavanje u policiji.
Policijski službenici protiv 57-godišnjaka podnose odgovarajuće prekršajne prijave mjerodavnom Općinskom sudu.
Pogledajte informaciju: Nadzori prometa

Stranica

Izvor

Komentiraj

Najnovije