Odigrano je prvo kolo Homer kupa na Brodskim bazenima Vijuš

Danas se na bazenima odigrao 4. po redu Homer kup u organizaciji Brodskih Homera. U Homer Kupu sudjeluje 7 ekipa, a prvenstvo se sastoji od jednokružnog igranja, nakon čega slijedi play off.

Prva utakmica se odigrala između ekipa Dolcevite i Hebranga. Hebrang kao favorit utakmice ulazi mirno i staloženo od prve do posljednje minute utakmice. Osjetio se nešto veći otpor Dolcevite u toku 2. četvrtine ali to ipak nije bilo dovoljno za neku ozbiljniju promjenu rezultata. Utakmica završava sa rezultatom 10-5 u korist Hebranga, koji je bio vođen na krilima Ratkovića sa 6 pogodaka, dok mu je Boček pomogao sa svoja 2 pogotka. Kod Dolcevite treba istaknuti vratara Tomića sa 2 pogotka, od kojeg je jedan ujedno i pogodak kola preko cijelog igrališta.

Druga utakmica donosi dvoboj između X Teama i Budainke. Definitivno je utakmica opravdala očekivanja i bila je neizvjesna doslovno do zadnje sekunde. Budainka uzima tešku ali ipak zasluženu pobjedu tijesnim rezultatom 7-6, a definitivno prvo ime utakmice je bio Slaven Berezovski. Čovjek koji je bio “otpisan” od nekih svojih vlastitih igrača ponovno pokazuje tko je među najboljim igračima lige i svojim trudom i zalaganjem završava utakmicu sa 4 pogotka i 2 asistencije. Ante Kopljar nije mogao sam držati X Team u igri iako je imao 12 obrana. Ovo je ujedno bilo i najlošije izdanje X Teama u posljednjih nekoliko godina.

Posljednja utakmica kola je igrana između Brodskih Homera i Sport bara. Prava ljepotica kola i neizvjesna do posljednjeg napada, ali pak završava bez pobjednika sa 7-7. Homere je vukao Kuzmić sa 6 pogodaka i asistencijom, a Katinić držao obranu doslovno do zadnjeg napada.
Kod Sport bara standardno dobri Duspara i Špiranović sa ukupno 4 pogotka, što pokazuje da su i dalje u odličnoj formi.

Treba samo napomenuti da je ekipa VK”Dar” ovo kolo bila slobodna. Sljedeće kolo se igra u nedjelju 24.10. sa početkom u 10,00h na bazenima Vijuš.

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.