"MY PLACE"

Novootvorena brodska pizzeria nudi Brođanima nešto drugačije – ORIGINALNOST

SLAVONSKI BROD – Novootvorena pizzeria u Osječkoj ulici na kućnom broju 144 “MY PLACE”, nudi Brođanima nešto drugačiji A la carte meni, odnosnu drugačiju pripremu hrane, na originalnim recepturama.

Uz izrazito ugodnu opuštajuću atmosferu, možete za primjer naručiti pizzu. Klasična pizza. Ali gdje je tajna, i što je drugačije? Voditelj Pizzerije “MY PLACE” Pero Ivanković, istaknuo je posebnu pripremu tijesta za pizzu na podlozi od kukuruznog brašna, te sami proces pečenja u krušnoj peći. Pod originalnu recepturu, ono što smo uspjeli izvući od voditelja podrazumijeva jako tanko tijesto s izraženim rubovima, te mogućnost samog kupca u sukreiranju pizze za sebe.

Bitno je istaknuti da pizzeria “MY PLACE” koristi isključivo hrvatske dobavljače, te domaće OPG-ove, za svoju ponudu.

Uz svoju narudžbu moći ćete dodati razne vrste sjemenki svih vrsta uljarice, pa do pistacija, te ostalih hranidbenih rustikalnih dodataka. Što daje na vrijednosti u smislu zdrave prehrane.

Ono što je zanimljivo u pizzeriji “MY PLACE” moći ćete kušati pizzu “Napolitana” po originalnoj recepturi, što će sasvim sigurno ljubiteljima pizze biti više no primamljivo da svoje povjerenje daju novootvorenoj pizzeriji “MY PLACE”.

Novootvorena pizzeria “MY PLACE”, nalazi se u Osječkoj ulici na kućnom broju 144, za sve posjetitelje pizzerije uz omogućen dovoljan broj parkirnih mjesta radi i istoimeni Caffe bar u kojem možete popiti izvrsnu kavu uz opuštajući atmosferu (vidi fotografije).

Radno vrijeme pizzerije “MY PLACE” je svaki dan od 06 do 22 sati. Za više informacija pogledajte Instagram profil klikom OVDJE.

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.