Marušiću! Protjerao si mladost naše županije, je li te nije sram i stid? Naravno da nije – obraz džon!

Naša Brodsko-posavska županijama po rezultatima zadnjeg popisa stanovništva, blago rečeno je demografski demolirana, i demolacija traje i dalje.

Kome uputiti riječi gorčine poradi mladosti koja je pobjegla iz naše županije glavom bez obzira, nego dugovječnom županu Danijelu Marušiću.

Župan Marušić kad se kandidirao za protekli mandat da zasjedne u fotelju župana, njegova često izgovarana rečenica u kampanji je bila, “Vidite, danas je naša županija jedno veliko gradilište”. Gradilište, koga ili čega župane, vaših laži?!

Znate li zašto je županija demografski devastirana? Zato što je činjenica da ne radite ništa, to već godinama pokazuju statistike koje nas drže na dnu ljestvice županija po svim parametrima. Hoćete li odgovoriti, da je kriva državna vlast? Ne možete to su “Vaši”, niste sposobni ni “vaše” nagovoriti da nam se smiluju.

Županija je demografski devastirana jer više bavite svima drugome nego vašim poslom za što vas je narod izabrao. Županija je devastirana jer milijunske poslove dajete “jučer” osnovanim poduzećima koji imaju jednu zaposlenicu, i vrlo dobro znate koje je to poduzeće. Županija je demografski devastirana, jer se vašim načelnicima općina niste kadri javiti, i primiti ih mjesecima, čuti njihove probleme. Županija je demografski devastirana jer više vremena provodite sa ženama u prepiskama nego obavljajući svoj posao. I još puno toga što nema smisla nabrajati jer se ništa promijeniti neće, osim što će nam mladost iz županije i dalje odlaziti.

Je li vas zbog toga sram i stid, naravno da nije, obraz džon kako i piše u naslovu. I dalje se družite sa svojom odabranom lovačkom/poduzetničkom kastom i nemojte pitati starije gdje su im djeca, imaju li posao u našoj županiji, ili su u drugim zapadnim zemljama.

Ostanite dobar lovac i harmonikaš, jer narod očito treba dvorske lude a ne sposobne lidere i političare.

Prenosimo pozdrave od svih onih koji nisu tu u našoj županiji, koji su otišli, pobjegli zbog vaših politika njih 27.790.

Naša županija je prema popisu stanovništva 2011. godine imala 158.575 žitelja, prema popisu stanovništva protekle godine sada nas je 130.782. Žalosno župane Marušiću.

 

/Ivica Janković/

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.