Izabrano novo vodstvo HRVATSKE DEMOKRŠĆANSKE STRANKE podružnice Brodsko-posavske-županije

U petak 9. listopada u Okučanima je održan izborni Sabor HDS Podružnice  BPŽ  na kojem je Izabrano novo vodstvo HDS-BPŽ.

Prije izbornog  Sabora  članovi HDS-a položili su vijenac za poginule hrvatske branitelje u središtu Okučana kod spomen-obilježja „Kristalne kocke vedrine“.

Ovaj  Sabor su uveličali svojim pristustvom organizacijski tajnik HDS-a Vjekoslav Indir  koji je i vodio Izborni Sabor HDSa BPŽ te gosti predsjednik Podružnice HDS-a Sisačko –moslavačke županije  Zdenko Rajtor  i  Sanja Devčić-Galunić, tajnica Podružnice HDS-a Sisačko-moslavačke županije.

Nakon   usvajanja Poslovnika i izbora radnih tijela, izabrani su članovi  tijela Podružnice BPŽ.

Za predsjednika Podružnice HDS-a BPŽ izabran je Vlado Hruban, a za članove Predsjedništva Sandra Konstadinović, Antonija Iličić, Ivana Čabaj,  Antonio Dujmić, Ivan Kramarić i Mario Magdić.

U Nadzorni odbor Podružnice izabrani su Ivan Mikić, Igor Kao i Nataša Maras. Istog dana oni su održali konstituirajuću sjednicu i za potpredsjednicu HDS-a BPŽ  jednoglasno je izabrana Sandra Kostadinović

Na kraju se nazočnima obratio predsjednik Podružnice HDS-ić.  a BPŽ Vlado Hruban i  zahvalio na ukazanom povjerenju te je imenovao Antoniju Iličić za tajnicu HDS BPŽ.

Najnovije