Imamo novog kandidata za gradonačelnika Slavonskog Broda

Ivan Dešić (Deša) koji je prošao sve od dobrog i lošeg u Slavonskom Brodu i mnogi su ga građani zamolili da nešto napravi u našem gradu.

Obavili smo razgovor s Ivanom Dešićem po pitanju kandidature za gradonačelnika Slavonskog Broda.

– Uz dužno poštovanje uskoro bivšeg gradonačelnika Mirka Duspare, u Slavonskom Brodu mnoge stvari ne” štimaju”. Mnoge osobe treće životne dobi, mladenačke dobi, sve uzrasne skupine su me zamolile – Ivane pomozi nam, u našem Slavonskom Brodu.

Zašto? Slavonski Brod je jedan od najljepših gradova, što pruža ljubav, mladost a ne pruža ono najbitnije, kvalitetnu egzistenciju u našem gradu.

Gospodine Duspara vi se vratite svojoj struci, onoj doktorskoj u kojoj vas svi poštivamo. Trideset godina grad vode doktori, i nisu ništa napravili, nego nažalost unazadili ga pedeset godina.

Ja sam u Slavonskom Brodu odrastao, moja obitelj, moja djeca. Nismo zadovoljni! Mnogi moji prijatelji primorani su otići u zapadne zemlje, želim ih sve vratiti. Omogućiti im bolji život u Slavonskom Brodu.

Ovom izjavom, ja Ivan Dešić potvrđujem da ću se kandidirati za gradonačelnika Slavonskog Broda, za sve građane, za mladost, za perspektivu, zas treću životnu dob.

Najnovije