Dizajneri vaterpolo opreme u borbi za brodske ekipe

Ekspanziju vaterpola u Slavonskom Brodu, kako po broju klubova tako i po broju sudionika, prati i kompletna oprema svih momčadi.

Sve momčadi su si dali truda i sami rade na dizajnu ne samo opreme već i na izradi maskota koje krase njihove grbove.
Tako se na gaćicama i kapicama nalazi popularni Bart Simpson, slonovi, piranhe, morski psi, a nekolicina momčadi imaju i ogrtače kakve nemaju ni mnoge profesionalne ekipe i lige što ovom natjecanju daje na važnosti iako su sve ekipe strogo amaterske.


Takvu predanost sportu i druženju su prepoznali i izvan granica Lijepe naše pa je tako Kanađanin Alex Banarer, cijenjeni umjetnik koji dio svojih radova bazira na vaterpolo i sve oko njega, izradio grb za VK Budainku. Ekipu Brodskih Homera, recimo prati simpatični lik Barta Simpsona.


Ozbiljnost lige su prepoznale i mnoge tvrtke koje se bave izradom opreme za vaterpolo. Posljednja od njih je i tvrtka “Total waterpolo” koja izrađuje ekskluzivnu vaterpolo opremu i ovih dana je isporučila opremu za X Team za koju su izradili kompletan dizajn uključujući i maskotu morskog psa. O kakvoj je renomiranoj tvrtki riječ, dovoljno je reći da imaju ugovore o suradnji s najboljim vaterpolistima svijeta o izradi personaliziranih gaćica, među kojima su Sandro Sukno, Felipe Perone i Denes Varga. Kako su nam rekli, ovo je tek početak suradnje tvrtke Total vaterpolo i BAVL-a koje će rezultirati s još ponekim projektom od kojih su neki već krenuli u realizaciju.


Brodski vaterpolo grabi krupnim koracima da postane prepoznatljiv po svojim ligama, turnirima, ali i po šarolikosti njihove opreme o kojima se već nadaleko priča.

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.