AUTOŠKOLA STOP SLAVONSKI BROD

Brodska autoškola u potpunosti se prilagodila novonastaloj situaciji. Kod nas možete položiti vozački ispit na još jednostavniji način no je to bio slučaj prije covid19 mjera

Autoškola STOP se već duže vrijeme, odnosno od pojave Covid19 virusa pripremala kako će poslovati upravo u ovoj sadašnjoj situaciji, pripremali smo se ujedno i na uvođenje online nastave za svoje polaznike.

Mi već duže posjedujemo program koji je izuzetno jednostavan za korištenje, a isti se može koristiti na računalu, tabletu, mobitelu. Program je savršeno funkcionalan. Omogućuje kandidatima pohađanje predavanje iz udobnosti svoga doma, ureda ili mjesta komfora gdje god on bio, cilj je bio uštedjeti vrijeme vrijeme dolaska kandidatima i u konačnici da bi oni i sami sebi omogući što ugodnije pohađanje predavanja.

Komunikacija između kandidata i predavača je dvosmjerna, u potpunosti interaktivna putem chata koji kandidati mogu koristiti ukoliko im je potreba. Takvi se programi već duže vrijeme koriste u Europi, te smatram da bi pored klasične nastave trebali biti i ostati u upotrebi i nakon epidemioloških mjera koje je uzrokovao koronavirus, izjavljuje za naš medij vlasnik autoškole STOP Josip Vuković (Dodo).

U konačnici mogu sa zadovoljstvom istaknuti da se autoškola STOP u potpunosti prilagodila novonastaloj situaciji s epidemiološkim mjerama, te i dalje vršimo obuku kandidata za polaganje vozačkih ispita sukladno svim mjerama, usudio bih se reći čak i olakšavajuće za kandidate. Za sve dodatne informacije o radu autoškole STOP dodatno možete dobiti na kontakt 098-341-958 (Josip Vuković).

Najnovije