BRAVO MAJSTORE!!! Gabrijel Veočić osvojio broncu na Svjetskom Kupu

Hrvatska boksačka reprezentacija osvojila je broncu na Svjetskom kupu u Njemačkoj, a medalju je osvojio Brođanin Gabrijel Veočić (Boksački klub Brod) u kategoriji do 75 kilograma. Na Svjetskom kupu nastupila su 72 boksača iz 10 zemalja.

“Jako smo zadovoljni. Gabi je ove godine postao senior i nakon sjajnog Grand Prixa Zagreb gdje je u finalu pobijedio svjetskog prvaka, ovdje je pokazao da može još i više. Vjerujem da ćemo u sljedećim mjesecima još i više napredovati. Gabrijel je u četvrtfinalu pobijedio reprezentativca Njemačke Serhat Parlak jednoglasnom odlukom sudaca, a u polufinalu bodovno je vodio Nizozemca Van Der Pasa, a izgubio podijeljenom odlukom sudaca zbog dobivanja dvije javne opomene, jedna je bila zasluženo, a druga nije, bodovno je vodio trebao je boksati finale.

Ovo je veliki rezultat za Slavonski Brod, ne sjećam se ni jednog sportaša koji ima 3 europske medalje u mlađim dobnim skupinama i medalju sa seniorskog svjetskog kupa u Olimpijskom sportu. Nadam se da će naš rad prepoznat zajednice sportskih udruga grada Slavonskog Broda i Županije, očito da nas zajednica sportskih udruga Županije nije prepoznala, jer nam smanjuju proračun već dvije godine, kazao je Pero Veočić, otac i trener 19-ogodišnjeg Brođanina.”

Najnovije